Prázdninové dopravní uzavírky – odpověď magistrátu

Obdrželi jsme od magistrátu (odbor dopravních agend) odpověď na naši žádost o prověření postupu při schvalování dopravní uzavírky, která v průběhu července vážným způsobem negativně ovlivnila život občanů Barrandova – viz. tento článek. Zde je kompletní text této odpovědi. Vyplývá z ní, že příslušní odpovědní úředníci si očividně nejsou vědomi žádné chyby ve svém postupu. Právě naopak, … Pokračovat ve čtení „Prázdninové dopravní uzavírky – odpověď magistrátu“

Obdrželi jsme od magistrátu (odbor dopravních agend) odpověď na naši žádost o prověření postupu při schvalování dopravní uzavírky, která v průběhu července vážným způsobem negativně ovlivnila život občanů Barrandova – viz. tento článek.
Zde je kompletní text této odpovědi. Vyplývá z ní, že příslušní odpovědní úředníci si očividně nejsou vědomi žádné chyby ve svém postupu. Právě naopak, podle této odpovědi za všechny problémy mohou řidiči, kteří svou neukázněností způsobili dopravní zácpu!

Vůbec jsme se tedy nedočkali vysvětlení, proč nedošlo k lepší časové koordinaci částečné uzavírky ulice K Barrandovu s rekonstrukcí ulice Na Zlíchově. Nebo proč nebylo navrženo jiné řešení jako například vyznačení rezervovaného pruhu pro autobusovou dopravu v ulici K Barrandovu.

S takovou odpovědí se samozřejmě nehodláme smířit a plánujeme podniknout další návazné kroky k vyjasnění tohoto případu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *