Obdrželi jsme grant od Nadace VIA

Nadace VIA udělila spolku Za lepší Barrandov grant v rámci programu Města z jiného těsta –  Rychlé granty. Tento program podporuje neziskové organizace, které se aktivně podílejí na veřejném životě své obce a hájí zájmy občanů – odkaz http://www.nadacevia.cz/cz/granty-a-podpora/podpora-mistnich-iniciativ/mesta-z-jineho-testa-rychle-granty-2015. V rámci tohoto programu jsme uspěli s projektem Místo pro volnočasové aktivity – Barrandov – odkaz http://www.nadacevia.cz/cz/granty-a-podpora/podporene-projekty/misto-pro-volnocasove-aktivity-barrandov … Pokračovat ve čtení „Obdrželi jsme grant od Nadace VIA“

Nadace VIA udělila spolku Za lepší Barrandov grant v rámci programu Města z jiného těsta –  Rychlé granty. Tento program podporuje neziskové organizace, které se aktivně podílejí na veřejném životě své obce a hájí zájmy občanů – odkaz http://www.nadacevia.cz/cz/granty-a-podpora/podpora-mistnich-iniciativ/mesta-z-jineho-testa-rychle-granty-2015.
V rámci tohoto programu jsme uspěli s projektem Místo pro volnočasové aktivity – Barrandov – odkaz http://www.nadacevia.cz/cz/granty-a-podpora/podporene-projekty/misto-pro-volnocasove-aktivity-barrandov , který je zaměřen na dosažení smysluplného využití pozemků v západní části sídliště Barrandov.
Věříme, že díky tomuto grantu budeme moci lépe působit na přijetí takových rozhodnutí o územním rozvoji této lokality, které by eliminovaly pokusy o obcházení závazných regulativů územního plánu a nedodržování urbanistické studie této lokality, zejména ze strany developerů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *