Zúčastněte se diskuze o budoucím rozvoji sídliště Barrandov

Městská část Praha 5 pořádá pracovní setkání s občany, na kterém bude možné vznést podněty a náměty týkající se budoucího rozvoje sídliště Barrandov. Setkání se koná v úterý 8. března 2016 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Zastupitelstva MČ Praha 5, Štefánikova 13, 15, 6. patro . V této chvíli probíhá příprava územní studie, kterou zadala MČ Praha 5 a která má … Pokračovat ve čtení „Zúčastněte se diskuze o budoucím rozvoji sídliště Barrandov“

Městská část Praha 5 pořádá pracovní setkání s občany, na kterém bude možné vznést podněty a náměty týkající se budoucího rozvoje sídliště Barrandov. Setkání se koná v úterý 8. března 2016 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Zastupitelstva MČ Praha 5, Štefánikova 13, 15, 6. patro .

V této chvíli probíhá příprava územní studie, kterou zadala MČ Praha 5 a která má nastavit pravidla pro budoucí funkční a prostorové řešení Barrandova a jeho případné rozšiřování. Tato studie se následně stane podkladem pro úpravu pražského územního plánu a bude vstupem pro nový Metropolitní plán. Stejně tak k výsledkům územní studie bude přihlížet stavební úřad při posuzování nových stavební záměru.

Bližší informace o setkání lze nalézt na webu MČR Praha 5.

Pokud chcete ovlivnit, jak výsledek studie bude vypadat, přijďte prosím na toto setkání a vyjádřete svůj názor na budoucnost Barrandova!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *